Facilități

Pedrollo este o companie mare, în continuă creștere, care se întinde pe o suprafață potrivită pentru un volum de producție care a ajuns la 2 milioane de pompe  pe an. Compania ocupa  de fapt, o suprafata foarte mare și  continuă sa se exintinda, acum se ridica la mai mult de 100.000 m2: dimensiuni care fac din Pedrollo un cartier industrial, împărțit în mai multe unitati  fiecare cu propria structură si poziție eficienta în cadrul producției

Profesionalism 

Întreaga producție Pedrollo respectă cele mai înalte standarde de calitate, un  element prin care se disting companiile italiene de excelenta.

Acest rezultat este posibil nu numai prin tehnologia de mașini și instalatii, ci si  prin  profesionalismul și experienta extraordinară aplicate la fiecare nivel de producție și de management, integrate într-un proces de formare continuă.

In interiorul acestui parc industial a luat finta PEDROLLO MANAGENT SCHOOL. Prin acest centru de formare permanentă, toți angajații companiei primesc astăzi  si in viitor  instruire de specialitate.

Alaturi de acest training, compania promovează o pregătire mai specifica fie  pe domeniul tehnic,  economic, cat si pe cel de management sau de limbaj, în funcție de caracteristicile fiecărui departament, informatiile fiind întotdeauna furnizate de experți din lumea de afaceri și universități.  În Pedrollo, dezvoltarea profesională este văzută ca un angajament moral pentru toți
angajații săi, în special a lucrătorilor.

Tehnologie

Activitatile de cercetare si dezvoltare efectuate in PEDROLLO nu priveste numai produsul final si se aplica si la masini sau la procesele implementate in etapa de productie. Competențele cerute in productie din punct de vedere  inovativ  și tehnologic sunt atât de mari încât, în multe cazuri, au nevoie de construirea directa a mașinilor folosite în producție. Pentru a proteja specificatia nenumaratelor brevete depuse –exclusive si originale-este necesar sa se solicite atentie maxima la punerea in aplicare a proceselor interne, utilaje si echipamante. Această "centralizare a producției", are, de asemenea, un efect pozitiv asupra calității generale exprimate de companie deoarece permite un nivel mai ridicat de control și garanție, nu numai la produsul finit, ci pe întregul lanț de producție

Model de afaceri

Pedrollo isi pasteaza cu grija identitatea sa ca o companie italiana, chiar daca isi desfasoara activitatea pe cinci continente a decis sa-si pasteze punctul de lucru- la San Bonifaccio din Verona. In conformitate cu o piata puternic globalizata, dar cu angajamentul de a sprijini dezvoltarea pe teritoriul sau, prin urmare in Italia se realizeaza toate componentele produselor, in timp ce ramurile comerciale sunt impartite in fiecare parte a lumii.Fidela etici sale PEDROLLO a considerat intotdeauna apa- „un izor de viata”ca o resursa speciala si pretioasa, care nu poate fi redus la nivelul unui simplu produs comercial: din acest motiv compania a privilegiat intotdeauna accesul la apa pentru a favoriza sanatatea si bunastarea unui numar impresionant de persoane.

Numarul mare de comenzi pe care compania le primeste de peste tot in lume, contribuie la realizarea produsului finit intr-un timp profitabil pentru companie si pentru domeniul de aplicare a clientului.

 

In acest fel datorita politicii companiei, cu produse de calitate superioara si cu importanta investiilor in cercetare si dezvoltare , PEDROLLO este capabila sa comercializeze pompe extrem de fiabile si de inalta calitate la un pret accesibil chiar si pentru cei mai dezavantajati de pe planeta.