Inovatia

Inovatia joaca un rol de lider in domeniul pompelor: procesele de extracție și de circulație a apei, de fapt, impun obstacole de diferite tipuri, care necesită  soluții tot mai originale legate de electronica, mecanica și utilizarea de materiale tot mai  avansate.

Succesul pe care Pedrollo il poate atinge peste tot in lume se datoreaza capacitati de  inovare   sustinuta de o cercetare constanta si de un angajament puternic in ceea ce priveste dezvoltarea.

Aceste eforturi contribuie in primul rand la imbunatatirea tehnica a echipamentelor si nu numai.

Odata ce prioritatile functionale ale produsului au fost asigurate, Pedrollo S.p.A. face actualizari periodice in ceea ce priveste proiectarea-designul, un element care,in general este neglijat de   producatorii straini, dar care este cel mai apreciat pe piata ca un semn distinctiv al calitatii italiene.

Reînnoirea constantă a produselor la un nivel estetic, ceea ce le face atractive, precum și la fel de eficiente ,este un indiciu suplimentar care atrage atentia aspura domeniului pe care  Pedrollo il rezerva pentru clienții săi.

Pedrollo are, de asemenea, un centru de ultimă oră pentru execuția de prototipuri, care permite  creerea și implementarea de noi produse într-un timp scurt, din ce in ce mai performante  și adaptate la nevoile diferite ale clientului