Capacitatea de productie

O realitate în întregime italian, care este acum un punct de reper în lumea de capacitatea de productie.

Filozofia

Marca Pedrollo este prezenta cu produsele sale in mai bine  de 160 de țări din întreaga lume, și isi face cunoscut   peste tot in lume  valorile sale cele mai bune si  abilitățile antreprenoriale italiene: printre care se enumera calitatea și fiabilitatea. Cerintele sunt cu siguranta importante din punct de vedere comercial, dar deasemenea si lucrurile simple de o valoare mai mare au inspirat intotdeauna fiecare activitate a companiei: precum respectul pentru om.

Pentru a demonstra caracterul practic al acestei orientări etice, Pedrollo a ales să aplice condiții de vânzare deosebit de avantajoase si crede că apa nu este un produs obișnuit de la care se obtine  profit, ci o resursă specială, care ar trebui să fie garantata tuturor. În acest fel, compania a manifestat în mod tangibil o formă de respect pentru cei care au cel mai mult nevoie de atenție și de solidaritate. Pedrollo, de asemenea, proiectează și produce cel mai bun produs posibil, atât în termeni de eficiență și fiabilitate cat si in ceea ce priveste garanția: un rezultat urmărit de angajamentul continuu al diviziei de cercetare și dezvoltare. Pentru a garanta o imbunatatire continua a proceselor de productie si a produselor, PEDROLLO S.p.A reinvesteste in companie toate profiturile generate de activitatea sa. Si acest lucru reprezinta o forma de respect fata de clienti si furnizori.

Respectul prin urmare este unul dintre principiile fundamentale in filozofia PEDROLLO: o alegere deliberata care a fost conceputa inca din  momentul in care compania a fost construinta in anul 1974, si care timp de aproape 40 de ani este un exemplu concret al unei companii atenta la responsabilitatile sociale, o orientare care abia acum incepe sa se raspandeasca.