SILVANO PEDROLLO LA QUIRINALE PENTRU DECORAREA CAVALERILOR MUNCII

05/06/2014

Președintele Republicii Giorgio Napolitano a predat oficial în cadrul unei ceremonii la Quirinale însemnele ordinului de atribuire  “Meritul de lucru “ la 25 de noi cavaleri decorati  în luna iunie  a anului trecut  în rândul antreprenorilor celor mai importanti  care s-au remarcat în peisajul panoramic  Italian
“Sunt constinet de marea valoare si recunoscator   in acelasi timp pentru ca presedintele Napolitano mi-a atribuit aceasta onoare. –a comentat Silvano Pedrollo. A fi primit printre” Cavalerii muncii”  insemna sa faci parte dintr-un grup calificat impreuna cu antreprenorii bogati in competente si calitati profesionale reprezentand cel mai bine industria Italiana.”
Un stil Italian  format din, excelenta, vointa si devotement fata de dezvoltare si respectul fata de oameni, valori dupa care m-am inspirat de-a lungul vietii. Prin urmare consider o mare onoare aceasta oportunitate pentru a reprezenta tara noastra, urmand calea cresterii industriale care a inceput in urma cu 40 de ani.
În cele din urmă, aș dori să subliniez - a spus Silvano Pedrollo – ca datorita eforturilor si inovatiilor constante depuse de colaboaratorii mei mi-am permis să generez  resurse noi  și dedic energia precum și contribuții concrete la acțiuni de solidaritate în favoarea persoanelor nevoiașe din toata lumea.